• Businessclub

  Sinds 2005 is de Business Club Olympia (BCO) actief. Doel van de Businessclub is het gezamenlijk ondernemen van activiteiten waarbij “netwerken en binding” centraal staan. Momenteel zijn er 55 leden. Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom! Kosten bedragen € 400 excl. BTW per seizoen.

  Wilt u meer informatie? We hebben graag contact met u. U kunt ons bereiken per e-mail: commercie@gcfc-olympia.nl of telefoon 06 53464516. Dank al vast voor uw interesse in de club! Ton Molenaar, voorzitter BCO.

  Steun Olympia De BCO ondersteunt de voetbalvereniging Olympia met een deel van haar budget, in het bijzonder projecten voor de Olympia jeugdopleiding zoals sponsoring van de kleding van jeugdtrainers en coaches. In 2020 heeft de businessclub een nieuw scorebord en een nieuwe koelunit voor de kantine aan Olympia geschonken. In seizoen '21/'22 is een nieuw AED apparaat geschonken.

  Activiteiten leden Businessclub Voorbeelden van BCO-activiteiten zijn: bezoek aan wedstrijden Oranje, bedrijfspresentaties met bekende sprekers, kleiduivenschieten, kookworkshop et cetera. Naast uiteraard het zakelijk netwerken in een ontspannen sfeer. 

  Nieuwsbrief Periodiek verschijnt er een speciale nieuwsbrief voor leden van de Businessclub. Eindredactie: Ton Molenaar.

  Komende activiteit Op 9 maart 2023 gaat de Businessclub sky-diven en gezellig eten in bierbrouwerij Maximus.

 • Nieuw scorebord - september 2020 - geschonken door de Businessclub Olympia

 • Laatste nieuws
 • 2022 Nieuwe AED dankzij Businessclub - klik voor artikel
 • Naar EK 2020 Oranje - Oekraïne (klik voor artikel)
 • 2022 Uitje naar Weber BBQ