• CORONA UPDATE 12/1/2022 VAN DE KNVB

  11 jan 2022
  |
  • 0
 • En hier is weer een corona update. Het goede nieuws dat we vanmiddag van de directeur amateurvoetbal KNVB ontvingen is dat alle jeugdteams, dus ook de O19 teams, mogen trainen en zonder publiek onderlinge wedstrijdjes mogen spelen.* Vanaf vandaag van 5.00 tot 20.00 uur. Voor de seniorenactiviteiten is helaas de situatie nog onveranderd. Kortweg: 18+ mag sporten tussen 5.00 en 17.00 uur op 1,5 meter afstand van elkaar en met max 2 personen (excl. trainer) duidelijk gescheiden van een ander groepje van 2. 

  Het mindere maar niet onverwachte nieuws is dat alle KNVB wedstrijden t/m vrijdag 21 januari worden uitgesteld. Er mag immers nog niet tegen andere verenigingen worden gespeeld binnen de huidige coronaregels. De KNVB komt na de persconferentie van het nieuwe kabinet op 14/1/2022 met meer informatie over (scenario's voor) het verloop van de competitie.

  Voor aanstaande zaterdag 15 januari is voor alle pupillenteams een alternatief thuisprogramma gemaakt met onderlinge wedstrijden. Voor de junioren is dit in voorbereiding. Een enorm compliment voor de veerkracht en inzet bij de vrijwilligers van onze jeugdafdeling om een leuk alternatief voor de competitie binnen wat mogelijk is al weer te hebben klaarliggen!

  Wordt vervolgd!

  * Letterlijke tekst uit de KNVB mail: "De interpretatie van deze regeling betekent in de sport brede uitwerking van deze leeftijdsgrens, dat jeugdteams (tot en met onder 19) mogen trainen Ên onderlinge wedstrijdjes mogen spelen op de club."