• Een compliment voor: de wedstrijdsecretaris jeugd

  |
  • 0
 • Twee keer zoveel regen dan in een normale oktobermaand. De natste oktobermaand sinds de waarnemeningen in 1906 in De Bilt. Tja dat betekent dat veel laag gelegen natuurgrasvelden in het land onbespeelbaar raken. Door de heel natte toplaag, bij ons zelfs met plassen, loop je bij wel spelen het veld kapot. Als je het al spelen kunt noemen in dergelijke condities. Dus ook dit weekend liggen helaas veld 3 en het trainingsveld (voor 6x6) er weer uit bij Olympia.

  Vroeger hoorde je afgelastingen op de dag zelf, reed je voor niets naar ... En waren alle velden natuurgras. Dankzij smartphones en voetbal app en online invoeren van wedstrijden kun je het nu thuis op je telefoon zien als de wedstrijd is afgelast. Als de thuisvereniging het op tijd invoert. En kunnen dankzij kunstgras op twee velden de wedstrijden bij Olympia wel doorgaan ondanks al die regenbuien. Lekker spelen en voetbalritme vasthouden.

  Maar we, of beter gezegd de wedstrijdsecretaris jeugd, gaat nu nog een hele stap verder. De hele week wordt er druk ge'appt, gemaild, gebeld met thuisteams en onze gasten om zoveel mogelijk wedstrijden ook bij afgelasten te kunnen spelen. Een monsterklus. Op vrijdagavond, door de weeks of bij de tegenstander die wel kunstgras beschikbaar heeft. Daarom hierbij een GROOT COMPLIMENT van Olympiaantje aan onze wedstrijdsecretaris! We zoeken nog een enthousiaste opvolger of opvolgers voor de functie van wedstrijdsecretaris!

  Check dus voor je vertrekt morgen of jouw wedstrijd door gaat! Op de homepage van onze website zijn afgelastingen ook zichtbaar. Wie kan voetballen: heel veel plezier! En voetbal je niet, er zijn op kunstgras morgen wel de hele dag wedstrijden. Zoals koploper in de 3e divisie JO19-1 tegen Wilhemus JO19-1 om 14.45 uur. Of de ronde daarvoor om 12.45 uur Olympia Vrouwen 1 tegen Zwervers IJVV de VR2. Plek 2 en 3 in hun poule. Met op het andere veld JO17-1 tegen Jodan Boys JO17-2. Ons eerste elftal speelt uit om 14.30 uur bij VUC. 

  Wil jij ook iemand of een commissie of een team een groot compliment geven? Stuur een berichtje met aan wie en waarom naar redactie@gcfc-olympia.nl.