• Eerste Olympia online kerstquiz een groot succes!

  |
  • 0
 • Na een gedegen voorbereiding was het op de 23ste december dan eindelijk zover. De allereerste online kerstquiz voor de jeugdleden van Olympia. Veel vragen waren voorbereid, allemaal multiple choice. Enkele voorbeelden? Vragen over Olympia (oprichting, namen bij personen), voetbal (grootte van een doel, cornervlaggen, penaltystip, grootste stadion), maar zeker ook een aantal Kerst “weet” vragen.

  Al ver voor de start van de 17 quizzen verdeeld over leeftijdscategorieën, waren er vele aanmeldingen. De start voor de allerkleinsten (O8 en O9) was gepland om 14.00 uur. Uiteindelijk was het een nek aan nek race maar kwamen Anna Meijer en Jesper Flach als allereerste winnaars uit de bus. Gedurende de gehele dag werden de andere quizzen gespeeld met uiteindelijk 17 winnaars tot gevolg. Alle winnaars hebben vandaag (24/12) de prijs thuis uitgereikt gekregen namens de sponsor (De Reiki Spiraal) van de prijzen. Dankjewel sponsor!

  Al met al was het een geslaagde activiteit en mocht je geïnteresseerd zijn de quiz ook te willen spelen met een groep van max 25 deelnemers, dan weet de redactie wie je daarbij kan helpen……..

  Namens de Quiz commissie fijne kerstdagen en een gezond 2021!!

  Gert van Leeuwen

  Foto van Esther van Zutphen: Max en prijswinnaars Boyd (JO14) en Neine (MO13) van Es.