• Eervolle benoeming voor vrijwilligers tijdens algemene ledenvergadering.

  |
  • 0
 • Op vrijdagavond 7 juni werden tijdens de algemene ledenvergadering twee gewaardeerde vrijwilligers van Olympia in het bijzijn van hun gezin in het zonnetje gezet. Orbo Verschuur en Ron van Es zijn vanwege hun grote en langdurige inzet voor onze prachtige vereniging benoemd tot lid van verdienste.

  Orbo Verschuur is een vertrouwd gezicht binnen Olympia. Hij leidt de elftallen van zijn beide kinderen en vervulde de rol van voorzitter van zowel de Jeugdcommissie als de Vrijwilligerscommissie. Ook was hij lid van de Pupillenkampcommissie en is hij al twee seizoenen ontvangstcoördinator, waarbij hij samen met zijn team zorgt voor een warm welkom. Orbo staat bekend om zijn gezelligheid en humor, maar vooral om zijn hulpvaardigheid. Geen woorden, maar daden – dat is Orbo ten voeten uit.

  Ron van Es is al sinds zijn jeugd een trouwe kracht binnen Olympia, waar hij actief was in zowel de selectie- als seniorenteams. Met maar liefst 44 jaar lidmaatschap, op één kort uitstapje naar GSV na, heeft Ron altijd zijn hart voor de club getoond. Hij was eind jaren ‘90 bestuurslid Voetbalzaken en speelde in 2008 een sleutelrol bij het trainingskamp en de oefenwedstrijd tegen Kazachstan, die zelfs in VI werd vermeld. Als jeugdscheidsrechter en grensrechter voor Olympia 1 is Ron altijd betrokken gebleven. Daarnaast is hij een toegewijde voetbalouder voor zijn kinderen en draagt hij trots de erespeld.

  Van harte gefeliciteerd, Orbo en Ron! Dank voor alles wat jullie hebben gedaan en nog zullen doen!

 • Lid van verdienste: Orbo Verschuur
 • Lid van verdienste: Ron van Es