• Erik van Zoest wordt nieuwe hoofdtrainer GC&FC Olympia

  |
  • 0
 • Met ingang van het nieuwe seizoen is Erik van Zoest de nieuwe hoofdtrainer van Olympia. Het bestuur en de technische commissie kwamen met de Gouwenaar een contract van een jaar met elkaar overeen. Op dit moment is Van Zoest hoofdtrainer bij CVV De Jodan Boys, waar hij na een aantal jaren in de jeugdopleiding, voor het tweede jaar de eindverantwoordelijke is. Olympia is zeer verheugd dat het gelukt is om deze ambitieuze trainer aan onze vereniging te binden en kijkt uit naar de samenwerking.

  Onze huidige O19-1 trainer Jeroen van Lookeren gaat de rol van assistent van Van Zoest vervullen. Daarnaast hebben trainer van Jong Olympia Marcel de Jong en de technische commissie de intentie uitgesproken om ook volgend seizoen met elkaar door te gaan. Afgelopen donderdag is de spelersgroep op de hoogte gesteld van het nieuws.

  Wijnand Donk neemt na twee jaar afscheid als keeperstrainer. We danken Wijnand voor zijn inzet, vakmanschap en betrokkenheid en wensen hem veel succes met het vervolg van zijn trainersloopbaan. Olympia gaat op zoek naar een geschikte vervanger.

  Op dit moment doen interim-hoofdtrainer Carl Flux en assistent Gregory Castano er alles aan om Olympia 1 in de tweede klasse te houden. De eerstvolgende wedstrijd is thuis tegen Foreholte op 24 februari. Aftrap is om 17:00. We wensen spelers en staf heel veel succes.

  De Technische Commissie