• Gefeliciteerd meest waardevolle spelers!

  |
  • 0
 • Op Olympia's 138e verjaardag zijn bekers door onze voorzitter uitgereikt aan spelers, die door hun team vanaf O17 zijn gekozen tot meest waardevolle speler van het seizoen '23/'24. Daarnaast zijn schoenen uitgereikt. Aan het talent van het jaar van de selectie en de meest waardevolle spelers van Olympia 1 en Vrouwen 1. Voor het eerst een gouden schoen voor een vrouwelijke speler in het eerste jaar dat we een vrouwenteam in de zaterdagcompetitie hebben. Alle spelers zijn vastgelegd: kijk naar de leuke foto's op de Facebook pagina van Olympia.

  Hieronder de motivatie zoals die via de leiders / coaches / soms aanvoerders is gegeven.

  Olympia 1 meest waardevolle speler: Lion vd Velde

  Lion is een uitstekende speler en de onbetwiste spits van Olympia 1. Ons vlaggenschip heeft een moeilijk jaar achter de rug, maar ook dan konden we altijd rekenen op de trefzekerheid van Lion. Al twee jaar lang is Lion de topscoorder van Olympia 1.

  Een trainingsbeest zal hij wel nooit worden, maar hij heeft naast zijn voetbalkwaliteiten ook de mentaliteit van een echte winnaar. Zijn gedrevenheid en passie om te winnen is een voorbeeld voor velen. Zonder twijfel onze meest Waardevolle speler van het Jaar, Lion van der Velde!

  Olympia selectie talent van het jaar: Sam vd Brink

  Sam is al vanaf de voetbalschool speler van Olympia. Nadat hij alle jeugdelftallen heeft doorlopen is Sam aangesloten bij de selectie van Olympia 1. Daarin heeft Sam laten zien dat hij veel potentie heeft.

  Met zijn loopacties, diepgang en individuele acties is hij een toegevoegde waarde gebleken voor Olympia 1. Sam heeft dit jaar ook wel wat tegenslag gehad, maar met zijn positieve karakter en doorzettingsvermogen is hij een voorbeeld voor velen. Kortom Sam is ons Talent van het Jaar.

  Olympia VR 1 meest waardevolle speler: Celina van Weenen

  Celina is onze aanvoerdster en dat is ze ook echt. Ze gaat voorop in de strijd en coacht de andere dames prima aan. Ze is een leuke meid waarmee je kan lachen maar ze durft ook haar mond open te doen als ze vindt als iets beter moet. Daarnaast is ze ook nog eens een regelaar, ze regelt altijd de communicatie over de wedstrijden qua verzameltijd, auto’s en wie er moet wassen of fruit meenemen. Blijf je vooral zo inzetten Celina! Dik verdiend deze uitverkiezing.

  Olympia 2 meest waardevolle speler: Ayoub El Kasimi

  Ayoub heeft zich dit jaar ontpopt tot een van de leiders op het middenveld. Dankzij zijn ontwikkeling is hij een sturende kracht van Jong Olympia gebleken. In de kleedkamer is hij de rust zelve en is hij gemotiveerd om te winnen. Beheerst volgt hij het plan wat door Marcel wordt aangegeven en zet vervolgens de lijnen op het veld uit. Ondanks zijn verdedigende taken is hij dit jaar zelfs tot scoren gekomen. Ayoub is een aanwinst voor de selectie die een mooie groei heeft laten zien vooral in het laatste deel van de competitie.

  Eervolle vermeldingen Olympia 2: Marco Jansen (2e) en Olivier vd Berk (3e plaats)

  Olympia 3 meest waardevolle speler: Mike Kalmeijer

  Brengt rust in de achterhoede en dan te bedenken dat het een Kalmeijer is! Mike is een stille kracht die bijna altijd aanwezig is als zijn knie het toelaat. Schakelt meedogenloos zijn tegenstander uit.

  Olympia 4 meest waardevolle speler: Ricardo Kop

  Vaak aanwezig op de training & wedstrijden. Wil ook keepen als het nodig is. Super inzet! Kreeg 21 punten.

  Eervolle vermeldingen Olympia 3: Rick Boot, Jeffrey Kop en Martijn Imming met allemaal 8 punten

  Olympia 5 meest waardevolle speler: Bilal Akhloufi

  Bilal is een hele mooie toevoeging voor ons team. Aanvallend zeer dreigend en scoort veel en geeft ook veel assisten. Hij schiet ook vrije trappen geweldig binnen. Daarnaast is hij gewoon een toffe gozer die prima in ons team past ondanks dat dit pas zijn 2e seizoen bij “La Masia” is. Een dik verdiende uitverkiezing voor Most Valuable Player of the Season dus.

  Olympia 6 meest waardevolle speler: Daniel Moberg

  Zaterdag 6 is net geen kampioen geworden (plek 2). Dit hebben ze grotendeels te danken aan Daniel Moberg. Met 21 doelpunten in 21 wedstrijden is hij heel bepalend geweest dit seizoen. Verder is het een gezellige jongen met veel inzet waarvan we blij zijn dat die er volgend jaar weer bij is en ook terecht de meest waardevolle speler van ons seizoen is geworden!

  Olympia 7 meest waardevolle speler: Jur IJsselsteyn

  Jur staat altijd heel alert en soepel in het doel waardoor hij veel ballen eruit weet te houden. Prettig in de omgang. Mede dankzij zijn inzet zijn we in het 1e jaar seniorencompetitie geëindigd op de 2e plek.

  Olympia 8 meest waardevolle speler: Twan van der Laan

  De muur van de kelderklasse: onze Twanus6. Afgelopen zomer overgekomen van waterpolo fc, en sindsdien spelend alsof hij sinds de F’jes strepen draagt. Twan is centraal achterin niet meer weg te denken en heeft ons geïntroduceerd aan de iconische Twan-bal, waar geregeld de nodige doelpunten uit komen. Ook fijn dat er eindelijk enigszins kopgevaar is bij corners! Twan, jij bent de verdiende Olympiaan van het seizoen!

  Olympia 35+1 meest waardevolle speler: Koen Vereijken (zelf ook jarig: gefeliciteerd!)

  Geliefd bij al zijn medespelers
  Zorgt voor zekerheid in de defensie
  Stoomt regelmatig op als hij de kans ziet
  Corrigeert fouten van medespelers door zijn snelheid en scherpe intercepties
  Altijd positief in het veld
  Blijft vaak gezellig hangen voor de 3e helft

  Olympia JO19-1 meest waardevolle speler: Moritz de Bruin

  Moritz is de rots in de branding achterin, zowel zonder als met bal kan hij goed uit de voeten. Onze aanvoerder in en buiten het veld, helpt waar kan en zorgt voor een leuke prestatieve sfeer. Extra mooi dat hij al een aantal keer met het 1e mee mag doen wat hij goed doet!

  Olympia JO19-2 meest waardevolle speler: Jorrit Sprong

  Gewoon top! Eervolle vermeldingen: Collin (2) en Mats (3)

  Olympia MO17-1 meest waardevolle speler: Lisanne Krösing

  Lisanne haar doorzettingsvermogen is altijd aanwezig. Niks voor niks onze topscorer natuurlijk. Ze kan 1 op 1 als de beste en ze is natuurlijk onmisbaar in ons team.

  Olympia JO17-1 meest waardevolle speler: Malik Dunker

  Meest waardevolle speler is Malik Dunker met 20 punten. De rots in de branding van het team, verdedigend ijzersterk. Eervolle vermeldingen: goede tweede met 12 punten keeper Dustin van Tol. Niet te passeren in de 1 tegen 1 en belangrijk in bijna alle wedstrijden + aanvoerder Chiel Bos met 10 punten

  Olympia VR18+ meest waardevolle speler: Iris Spetter

  Vanwege haar inzet als trainster met superleuke trainingen! Iris heeft samen met andere speelsters (Kim, Sonja en Jeske komend seizoen ook Jantine) het voorbereiden en geven van een training voor VoetbalFIT overgenomen van Yvette Baks die langdurig is geblesseerd. Daarnaast toffe teamgenoot!

  Olympia 30+ meest waardevolle speler: Anja van der Stok

  Vanwege haar tomeloze inzet. Bij Olympia actief geworden via de pilot VoetbalFIT. Speelt vanaf de start in VR30+. Regelt oefenwedstrijden met Haastrecht, want krijgt nooit genoeg van een potje voetbal. Eervolle vermelding op plek 2: Bea Rietveld

  Olympia Old Stars (walking football 60+) meest waardevolle speler: Rob Henzen

  Ondersteuner bij oprichting Oldstars 1886. Verzorgt catering vrijdag, derde helft. Bezoekt 1e elftal iedere week. Bardienst kantine op donderdagavond  Plaatsvervangend sleuteldrager Brengt veel humor in.

  Olympia 35+ recreatief 35+ vrijdag meest waardevolle speler: Bart de Ruiter

  Bart heeft veel werk verricht voor de vrijdaggroep afgelopen jaar. Hij heeft er voor gezorgd dat iedere avond de indeling klopt, de juiste mensen werden ingezet voor de begeleiding. Grotendeels taak van de coördinator overgenomen. Met hulp van anderen. Maar die werden de afgelopen jaren al verkozen

   

  Speciaal dank aan 35-plusser Jos Reuvers van Goedkoop Graveren voor het regelen van de mooie bekers en schoenen!