• Grote Clubactie

  GCA 2023

  Op zaterdag 23 september gaat de Grote Clubactie van 2023 van start. Gaan we weer zo'n mooie opbrengst ophalen? Het is de dag van stadsderby Olympia 1 - Donk 1. Heel veel bezoekers, die je misschien kunt verleiden om een lootje te kopen?

  Met de GCA kun je als lotenkoper mooie prijzen winnen. En steun je de club! 80% van de opbrengst gaat naar Olympia!

  De lotenverkoper dingt bij Olympia ook mee naar een prijs. Individueel en als teamprestatie!

  De kosten voor deelname aan de GCA zijn beperkt (incassokosten € 0,12 per incasso en 25 verkoopboekjes voor €7,50 + eventueel promotiemateriaal en verzendkosten). Dankzij de GCA kunnen we ieder jaar weer extra investeren in o.a. materiaal voor de jeugdopleiding.

  Doe dus mee!

   

  De Grote Clubactie van 2022 heeft een super opbrengst! 

  Olympia doet ieder jaar mee aan de Grote Clubactie. In september/oktober gaan onze pupillen met lotenboekjes op pad. Online kopen van Olympiaantje is de laatste jaren ook mogelijk. Een lot kost €3. Hiervan gaat €2.40 rechtstreeks naar Olympia! Daarmee wordt meestal geïnvesteerd in materiaal voor de jeugdopleiding. 

  Prijsuitreiking Voor de lotenverkopers wordt er vaak een feestje georganiseerd als bedankje voor hun inzet. Zo is er een voetbalkunstenaar op bezoek geweest die allerlei truckjes aanleerde, een chemische goochelaar met een spectaculaire show en werd in januari 2020 een workshop free runnen georganiseerd. Er is altijd een prijsuitreiking (tenzij er zo iets als corona is ..). Voor de beste lotenverkopers per leeftijdscategorie zijn er ook mooie prijzen te winnen. Net als door de kopers van de loten. Die kunnen in november op de website van de Grote Clubactie zien of ze iets gewonnen hebben. 

  De prijsuitreiking voor de lotenverkopers  

  • De prijsuitreiking GCA 2022 was op 21 januari. Helaas werd door sneeuw en vorst aan de grond de wedstrijd van JO19-1 waar ze VIP gast waren afgelast. Maar in een bomvolle kantine was het toch een feestje! Klik hier voor het artikel op de website.
  • GCA 2021 was op 20 februari 2022 voor de wedstrijd van het eerste. De winnaars waren VIP-gasten. De super mooie opbrengst is: €4.926,48! Klik hier voor een foto-album van de vrolijke prijsuitreiking.

  Contact e-mail: gca@gcfc-olympia.nl Leden commissie: Mirjam Lobensteijn, Judith Gruyl en Marjolijn Schuijt.

 • Winnaars GCA 2021 wachten in de spelerstunnel om met de selectie mee het veld op te gaan (2/2022)
 • Winnaars GCA seizoen 2022/2023
 • Prijsuitreiking GCA 2019 met free run workshop voor alle lotenverkopers
 • Prijsuitreiking GCA 2018 met tal van spelletjes in de kantine
 • 2016 Mad Science show voor de lotenverkopers bij de prijsuitreiking
 • GCA 2015
 • GCA 2020
 • Winnaars GCA 2021