• Grote Clubactie

  De Grote Clubactie van 2021 start 18 september! Klik hier om te lezen hoe de actie werkt en welke mooie prijzen je als lotenverkoper bij Olympia kunt winnen. Voor ieder pupillenteam ligt er een envelop met boekjes bij de ontvangst klaar.

  Olympia doet ieder jaar mee aan de Grote Clubactie. In september/oktober gaan onze pupillen met lotenboekjes op pad. Online kopen van Olympiaantje is de laatste jaren ook mogelijk. Een lot kost €3. Hiervan gaat €2.40 rechtstreeks naar Olympia! Daarmee wordt meestal geïnvesteerd in materiaal voor de jeugdopleiding. 

  Prijsuitreiking Voor de lotenverkopers wordt er vaak een feestje georganiseerd als bedankje voor hun inzet. Zo is er een voetbalkunstenaar op bezoek geweest die allerlei truckjes aanleerde, een chemische goochelaar met een spectaculaire show en werd in januari 2020 een workshop free runnen georganiseerd. Er is altijd een prijsuitreiking (tenzij er zo iets als corona is ..). Voor de beste lotenverkopers per leeftijdscategorie zijn er ook mooie prijzen te winnen. Net als door de kopers van de loten. Die kunnen in november op de website van de Grote Clubactie zien of ze iets gewonnen hebben. 

  Contact e-mail: gca@gcfc-olympia.nl Leden commissie: Mirjam Lobensteijn, Judith Gruyl en Marjolijn Schuijt.

 • Grote Clubactie in corona seizoen 2020/2021

  De Grote Clubactie 2020 heeft ondanks corona, waardoor loten verkopen moeilijker was, maar liefst €4.824,90 opgebracht voor Olympia. Commissie gefeliciteerd met dit mooie resultaat! Alle lotenverkopers uit de pupillen, Olympiaantje, en natuurlijk de kopers van de loten: super bedankt voor deze steun aan onze / jullie club! 

  Vanwege corona kon dit jaar geen speciale activiteit rond de prijsuitreiking worden georganiseerd. Maar natuurlijk krijgen alle prijswinnaars hun prijs. Zaterdag 23 januari 2021 zijn tussen de onderlinge wedstrijden door de eerste prijzen uitgedeeld. Zie de fotorapportage op Facebook. Klik hier voor een overzicht van alle winnaars onder de verkopers van de loten. De meeste loten zijn dit jaar verkocht door Lucas Molenaar uit JO13-1 met 94 loten! JO11-3 en JO8-c zijn de winnaars van de teamprijs!

 • Prijsuitreiking GCA 2019 met free run workshop voor alle lotenverkopers
 • Prijsuitreiking GCA 2018 met tal van spelletjes in de kantine
 • 2016 Mad Science show voor de lotenverkopers bij de prijsuitreiking
 • GCA 2015
 • GCA 2020
 • GCA 2020