• Bestuur

  Het huidige Olympia bestuur heeft 6 leden. Op deze pagina hun contactgegevens en een korte kennismaking. De voorzitter, secretaris en penningmeester vormen het dagelijks bestuur (DB). Leden van het dagelijks bestuur worden voor een jaar in de Algemene Leden Vergadering gekozen. Bestuursleden worden voor een periode van 3 jaar gekozen in de ALV. Het bestuur vergadert de laatste maandag van de maand om de maand. De andere maand komt het dagelijks bestuur bijeen. Eventueel aangevuld met andere bestuursleden afhankelijk van de agenda zoals in coronatijd met het bestuurslid jeugd.

  Er zijn vacatures voor de portefeuilles vrijwilligerszaken en kantine/evenementen. De voorzitter heeft aangegeven na 16 seizoenen in juni '23 zich niet meer herkiesbaar te stellen. Het bestuur wil stapsgewijs, bij voorkeur met een inwerkperiode voor een warme overdracht, uitbreiden en vernieuwen. Heb je interesse om actief te worden in het bestuur? Of denk je graag mee over het invullen van vacatures? Neem dan contact op met de voorzitter of secretaris. Foto's hieronder zijn gemaakt door fotograaf Nico den Broeder.

 • Voorzitter

  Edo Neefjes (voorzitter sinds 2007) e-mail: voorzitter@gcfc-olympia.nl

  Edo Neefjes is lid van Olympia sinds 1975. Speelde zelf na de (regionale) jeugd tot zijn 30e in de selectie van de club. Van 2004 tot en met seizoen 21/'22 was hij trainer / coach bij teams van zijn zonen. In de periode 1997 - 1999 was Edo ook al lid van het bestuur. Toen als penningmeester onder het voorzitterschap van Jan Baaiman. De afgelopen 15 jaar is Edo, naast het aansturen van de interne organisatie en externe representatie van Olympia, ook actief betrokken geweest van initiatief tot uitvoering, waaronder financiering, bij alle grote bouw- en maatschappelijke projecten en het ontwikkelen van nieuw beweegaanbod. 

  In de presentatiegids '22 / '23 blikt Edo terug op 15 jaar voorzitterschap.

 • Secretaris

  Gaby Dols (secretaris sinds 2010) e-mail: secretaris@gcfc-olympia.nl telefoon: 06-13813366

  Gaby Dols is actief bij Olympia sinds 1994. Zij was eerder onder andere scheidsrechtercoördinator bij de jeugd, secretaris van de jeugdcommissie en lid van het organisatieteam voor het rood-zwart vrouwendiner. Naast in het bestuur is Gaby ook nog actief in de Commissie Beheer Clubkleding, bij de Werk Ervarings Project (WEP) stages in samenwerking met Praktijkschool GSG Het Segment in de kantine. Ook verzorgt Gaby de contacten over de Rotterdampas/ kindpasregeling en het Volwassenenfonds; regelingen waarmee Gemeente Gouda voor jeugdleden tot 18 jaar in een gezin met een minimum inkomen, resp. minima van 18 jaar en ouder, de contributie aan een sportvereniging vergoed. Seizoen '22/'23 is door de overstap naar de zaterdag zoon Robbert als keeper van de selectie gestopt. De volgende generatie Dols voetbalt in de Voetbalschool.

  In maart 2020 is Gaby geïnterviewd. Directe aanleiding: 10 jaar eerste vrouwelijke bestuurslid van Olympia. In juni 2022 is Gaby benoemd tot erelid van Olympia.

 • Penningmeester

  Jaap Visser (bestuurslid sinds 2012) e-mail: penningmeester@gcfc-olympia.nl

  Jaap Visser is actief bij Olympia sinds 2003 als jeugdleider en in de toernooicommissie (onderdeel van de jeugdcommissie). In 2012 werd Jaap 2e penningmeester in het bestuur naast toen Duncan Eduard als eerste penningmeester. Sinds 2015 is Jaap penningmeester in het bestuur (functie van 2e penningmeester is opgeheven). Jaap heeft zelf gevoetbald bij WDS (Driebruggen) en VV Gouderak. Zoon Jaap voetbalt seizoen '22/'23 in het vriendenteam Olympia 2 (za).

 • Bestuurslid Commercie

  Michel Heuvelman (bestuurslid sinds 2008) e-mail: commercie@gcfc-olympia.nl telefoon: 06 23011666

  Michel Heuvelman is actief bij Olympia sinds 1998 in de commerciële commissie. In 2006 is hij mede oprichter van de Businessclub Olympia. Tot op heden is hij bestuurslid/ penningmeester bij de Businessclub Olympia en actief bij de commerciële commissie. Met Schoonmaakbedrijf Heuvelman, waar hij een van de directieleden van is, was hij hoofdsponsor van de zondagselectie 1&2 van 2006 tot en met 2020. Zoon Glenn speelt in de selectie.

  In juni 2020 is Michel als scheidend hoofdsponsor voor 14 jaar geïnterviewd.

 • Bestuurslid Voetbalzaken

  Fred Reynaers (bestuurslid sinds 2010) e-mail: voetbal-zaken@gcfc-olympia.nl telefoon: 06 12831471

  Fred Reynaers is actief bij Olympia sinds 1998. Gedurende een aantal jaren als (jeugd)leider. Fred was lid van de technische commissie (tc) en vanuit zijn functie als bestuurslid nog altijd nauw betrokken bij deze commissie. In juni 2021 is er onder zijn leiding een nieuw technisch jeugdbeleidsplan vastgesteld. Zoon Thomas voetbalde van de jeugd tot de promotie van het eerste elftal naar de eerste klasse in 2014 bij Olympia. 

 • Bestuurslid jeugd

  Max de Bruin (bestuurslid sinds november 2021) e-mail: voorzitter_jeugd@gcfc-olympia.nl

  Max (in juni 2021): "Hallo mijn naam is Max de Bruin en ik mag het stokje van voorzitter Jeugdcommissie overnemen van Marie Christine (Reusken). Ik heb er erg veel zin! Na de tijden van “ Covid voetbal" is het hopelijk in het nieuwe seizoen dat we er vol met plezier tegen aan mogen gaan. Met een Jeugdcommissie team waarin veel ervaring zit aan Olympia jeugd kennis maar ook “nieuw bloed” dat we mogen verwelkomen met frisse ideeën en nieuwe energie. We staan aan het begin van het realiseren van een nieuw voetbaltechnisch beleid voor bij de jeugd. Een nieuw plan, een nieuwe structuur, nieuwe mensen en nieuwe afspraken. En daarin gaat de Jeugdcommissie mee door aan te sluiten bij dit beleid om te kijken hoe we dit kunnen vertalen naar een organisatorisch plan. Uiteindelijk gaat het erom om de jeugdspelers bij Olympia op hun niveau te kunnen laten traineren, te laten spelen en maximaal plezier te hebben in hun sport.
  Daarvoor wil ik me graag inzetten met de jeugdcommissie en er samen iets van maken.
   
  Zelf ben ik 58 jaar oud, heb ooit in heel verleden in de, toen nog, B1 gespeeld (ca. 1979). Na te zijn weggeweest, teruggekomen in 2010 toen mijn jongens gingen voetballen bij de Voetbalschool (en ik zelf bij de Veteranen). Daar werd ik coördinator VBS en vanaf daar diverse rollen mogen vervullen (coördinator, mediator, manager junioren)."