• Hoofdtrainer seizoen '24/'25 O15-jeugd: Robin van Duin

  |
  • 0
 • Bericht van de technische commissie: met ingang van het nieuwe seizoen is Robin van Duin hoofdtrainer van onze O15. Hij stelt zichzelf aan jullie voor:

  Beste Olympianen,

  Via deze weg wil ik mezelf even voorstellen, mijn naam is Robin van Duin, 29 jaar en woonachtig in Haastrecht. Vader van een zoon en een dochter, waarvan mijn zoontje ondertussen ook voetbalt bij VV Stolwijk. Waar ik mijn trainerschap begon bij VV Haastrecht, Olympia en nu CVV Be Fair en een aantal jaar als techniek trainer bij de complete techniek, keer ik komend seizoen terug op het oude
  nest als hoofdtrainer van de O15. De positieve sfeer, de duidelijke structuur en prettige gesprekken met HJO-bovenbouw Hans van der Elburg en Ferry Broekhof hebben me overtuigd van de weg die Olympia is ingezet, en daarmee gezegd hebbende wil ik daar graag mijn steentje aan bij dragen.

  Op een mooie en goede samenwerking! Waar prestaties hand in hand gaan met positieve ontwikkeling. Zoals jullie altijd zeggen. We hebben strepen, hele mooie! Zwarte en rooie.

  Tot komend seizoen! Robin

  Noot: De technische commissie is in nauwe samenwerking met onze HJO’s Hans van der Elburg en Leroy Brank druk met het invullen van alle trainersposities in de jeugdopleiding voor komend seizoen. We houden u op de hoogte omtrent de ontwikkelingen. Ook hopen we op korte termijn de nieuwe hoofdtrainer van Olympia te kunnen presenteren. De gesprekken hierover zijn gaande.