• IN MEMORIAM (2) - Afscheid van Henny van Os update 30/12

  |
  • 0
 • De familie van Os is overweldigd door de enorme hoeveelheid reacties op het overlijden van hun dierbare man, (schoon)vader, en opa Henny van Os. Vanwege corona kan de uitvaartdienst a.s. donderdag 30 december 2021 op de IJsselhof alleen worden bijgewoond door genodigden.

  Voor wie daar prijs op stelt heeft de familie een livestream geregeld om de dienst (16.00 uur) vanuit huis te kunnen volgen. De benodigde pincode is: 123456.

  Voorafgaande aan de dienst zal de begrafenisauto met Henny een laatste ronde over het Olympia hoofdveld maken. De auto zal rond 15.10 uur arriveren. Wie dat wenst kan ter plekke langs het veld op 1,5 meter afstand van elkaar aan Henny hun laatste eer bewijzen.

  De familie stelt op prijs dat wij deze informatie breed delen en dankt iedereen hartelijk voor de vele warme berichten die ze hebben mogen ontvangen. En zij dankt Sport.Gouda voor het verlenen van toestemming voor de afscheidsronde over het Olympiaveld, de plek waar hij als Olympiaan vele uren als vrijwilliger en supporter te vinden was.

 • UPDATE 30/12/2021

  Na een laatste ronde over het hoofdveld namen zo'n 90 Olympianen op 30 december 2021 in een erehaag naar de uitgang al klappend afscheid van Henny van Os. 

  Frank van Os stuurde ons namens de familie het bericht iedereen graag hartelijk te bedanken voor dit heel warme moment.