• IN MEMORIAM BAS MOL SR

  |
  • 0
 • We hebben het trieste bericht ontvangen dat ons gewaardeerde clublid Bas Mol senior gisterenavond is overleden. Bas is 90 jaar oud geworden. Wij wensen zijn echtgenote, kinderen Bas, Yvonne, Karin en hun partners, kleinkinderen en verdere familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

  Bas Mol senior werd in 1962 op bijna 30 jarige leeftijd lid van Olympia. Hij kwam als keeper over van DHZ in Rotterdam-Zuid en keepte bij Olympia in de senioren selectie en haalde ook het eerste elftal. Naast zijn actieve voetballoopbaan was Bas jarenlang actief als vrijwilliger voor Olympia. Zo was hij betrokken bij de Kermesse Olympique, was hij jarenlang actief als wedstrijdsecretaris voor de junioren en betrokken bij acties zoals de kerstbomen verkoop ten bate van het jeugdvoetbal. Bas senior was een echte sportman die naast het voetbal ook actief was met skiĆ«n, tennissen en schaatsen. Olympia speelde een belangrijke rol in de familiesfeer, want zoon Bas junior is al zijn hele leven Olympiaan en dochters Karin en Yvonne vonden een levenspartner bij Olympia.

  Bas senior was lang een trouwe supporter op de staantribune bij de thuiswedstrijden van Olympia 1. Zijn gezondheid ging de laatste jaren helaas achteruit waardoor een bezoek aan de club lastiger werd. Bas senior was nog wel aanwezig bij de laatste speldendrager bijeenkomst een paar maanden geleden, en daarbij had ik nog eer om hem de speld voor 60 jaar onafgebroken Olympia lidmaatschap uit te reiken.

  We hebben bericht ontvangen dat de crematie in besloten kring zal plaatsvinden.

  Namens het bestuur,

  Edo Neefjes, voorzitter