• In memoriam Joost Dortwegt

    |
    • 0
  • We ontvingen het trieste bericht dat onze clubgenoot Joost Dortwegt op 24 augustus jl. is overleden na een periode van ziekte. Joost is 76 jaar oud geworden. We wensen zijn echtgenote, kinderen en partners, kleinkinderen, verdere familie en vrienden alle sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

    Joost werd al op jonge leeftijd lid van Olympia en speelde met veel plezier in de jeugdelftallen van de club. Daarna kwam hij langere tijd niet meer zo bij Olympia omdat de aandacht uitging naar zijn gezin en naar een succesvolle maatschappelijke carrière in de internationale logistiek en transport. Na zijn pensionering kwam er weer meer tijd vrij voor Olympia en was er hernieuwd contact. Zo heeft Joost geholpen bij de financiële planning en acties voor de nieuwbouw van ons clubgebouw. Ook was hij al lange tijd actief in de succesvolle commerciële commissie om sponsors voor de club te vinden en was hij lid van de Business Club Olympia. Joost was immer belangstellend, correct, vriendelijk en integer en met zijn overlijden nemen we helaas afscheid van de aardigste man van Olympia.

    Op 5 september is er van 14.30-15.30 uur gelegenheid om herinneringen te delen en afscheid van Joost te nemen in The Boathouse Kralingen, Langepad 51 in Rotterdam. Aansluitend zal de crematie in besloten kring plaatsvinden.