• Indeling Olympia 1 / trainen in de zomer

  10 jul 2022
  |
  • 0
 • Vrijdag heeft de KNVB de indeling voor Olympia 1 gepubliceerd. Ons eerste elftal en nieuw O23-1 (A-categorie) vormen komend seizoen samen de selectie en hebben hun eerste trainingsdag op zaterdag 30 juni.

  In de zomerperiode wordt ook de tweede editie van de Zomercup gespeeld. 5 seniorenteams van Olympia doen hier aan mee en bepalen in 5 speelrondes (met iedere keer 2 wedstrijden met 4 teams) wie de finales gaan spelen. Finaledatum is nog niet bekend. Olympia 2 (zo) - voorheen 't derde - is titelverdediger. Na de eerste ronde waar Olympia 3 (za) nog niet speelde, staat Olympia 2 (za) aan kop. De speeldagen staan in de agenda op de homepage. Tijdens de Zomercup avonden is de kantine beperkt open van circa 21.45 tot 23.00 uur. 

  Teams, die graag zelf willen blijven trainen in de zomerperiode kunnen dit doen op de kunstgrasvelden (natuurgras is in onderhoud). Tot 30 juli mag daarbij geen gebruik gemaakt worden van de kleedkamers en de kantine omdat onze vrijwilligers van de schoonmaakploeg ook graag een paar weken vakantie hebben. Sluit s.v.p. na het uitzetten van het alarm voor het ballenhok, de deur dan ook direct weer af.

  Mooie zomervakantie!