• Januari nieuwsbrief met o.a. foto's pubquiz

  |
  • 0
 • Gisterenavond is de januari nieuwsbrief gemaild. Een nieuwsbrief met o.a. een terugblik naar de thema-avond positief coachen, kerstklaverjassen en de speldendragersbijeenkomst. Bedankjes aan sponsoren van een digibord (Martina Bloemzaad) en warmhoud dekens (La Piedra). Vooruitblik naar schoolvoetbal en Oly's Kinderkledingbeurs. Start van een nieuw Rotterdampasjaar en nog meer... Veel lees plezier!

  In de nieuwsbrief ook foto's van de pubquiz van de recreatieve mannengroep 35+ (vrouwen zijn overigens ook van harte welkom om mee te voetballen!), die op vrijdagavond partijen. Het bijbehorende artikel ontvingen we vandaag:

   

  NIEUWJAAR EN PUBQUIZ 35+

  Vrijdag 12 januari stond traditioneel de Pubquiz voor de leden van de 35+ voetbal weer op het programma. Het uitbrengen van de Nieuwjaars toast wordt op deze avond gecombineerd met 6 ronden aan quizvragen.

  8 teams namen het tegen elkaar op waarbij Quizmasters Severt en Bart de nodige hoofdbrekens ter tafel brachten. Na een enerverende avond was het een close call en mogen Marco, Martijn en Mounier (en dus niet Hicham zoals de foto doet vermoeden) zich een jaar PubQuiz Master noemen!