• Jeugdopleiding

  Technisch Jeugdbeleidsplan, de beleidsmatige basis voor de jeugdopleiding

  Inleiding bij het Technisch Jeugdbeleidsplan 2014-2019: "Dit technisch jeugdbeleidsplan is gericht op de gehele jeugdafdeling van Olympia en zal een rode draad zijn in de ontwikkeling van iedere jeugdspeler. Door de uniforme aanpak zal het eindniveau van de jeugdspeler worden vergroot. Dankzij een eenduidige benadering van het totale jeugdkader kan de kwantiteit omgezet worden in kwaliteit. Wij willen onze jeugdtrainers en jeugdleiders optimaal ondersteunen, zodat er een structurele jeugdopleiding kan ontstaan, waarbij iedere jeugdspeler meer plezier kan hebben en progressie kan boeken. Dit zal de prestatie op zowel de korte als op de lange termijn ten goede komen." en

  "Het technisch jeugdbeleidsplan zal bewaakt worden door de Hoofd Jeugdopleidingen en hij/zij zal toezien op de naleving ervan in de praktijk. Met name de vertaling naar de praktijk zal bepalend zijn voor het succes van het technisch jeugdbeleidsplan. De Technische commissie (TC) bewaakt de voetbalcultuur van Olympia en bestaat uit oud-trainers en spelers van de vereniging die een adviserende rol vervullen richting de Hoofd Jeugdopleidingen."

  Er is een nieuw technisch jeugdbeleidsplan in concept gereed. Na vaststelling publiceren we het op deze websitepagina. 

  De Technische Commissie - bewaking, uitvoering en advies

  In januari 2021 is een nieuwe Technische Commissie  gestart bij Olympia: Bas Mol, Ton Molenaar en Carl Flux. Al 50, resp. 40 en 25 jaar lid van Olympia en actief (geweest) in vele rollen. Zie het bericht op de website van 10 januari 2021 . Ken je deze Olympianen niet, kijk dan eens op de pagina Olympianen/speldendragers voor een eerste kennismaking. 

  Technische staf bij de jeugd - voeren het technisch jeugdbeleidsplan in de praktijk uit

  Seizoen 2020/2021 (per maart 2021) bestaat de technische staf bij de jeugdafdeling van Olympia uit:

 • Jan Chris Kuipers (HJO)
 • Robin van Duin (TJC pupillen)
 • Hoofden Jeugdopleiding seizoen 2021/2022

  Seizoen 2021/2022 krijgt Olympia twee Hoofden Jeugd Opleiding:

  • Leroy Brank (linker foto) wordt verantwoordelijk voor de jeugdteams van Voetbalschool t/m O12
  • Driss Rahouani (rechter foto) wordt verantwoordelijk voor de jeugdteams O13 t/m O19 

  Zie voor meer informatie: artikel op de website van februari 2021.

 • Tekenen contracten maart 2021

  Onder toeziend oog van de technische commissie Carl Flux, Ton Molenaar en Bas Mol tekenen Driss en Leroy een contract als HJO voor seizoen 2021/2022 met het bestuur. Op de foto voorzitter Edo Neefjes. 

  De foto's op deze pagina zijn gemaakt door Esther van Zutphen.