• JO19-1 succes!

    |
    • 0
  • Aanstaande zaterdag 2 december speelt koploper JO19-1 voor een mogelijk nieuw kampioenschap! De wedstrijd start om 14.50 uur in Vleuten bij PVCV (als het veld bespeelbaar is ..). Voor de spelers en enkele supporters is een bus geregeld.

    Waarom deze aandacht voor dit kampioenschap? Omdat het een heel bijzondere prestatie is van trainer/coach Jeroen van Lookeren om met JO19-1 eerst in seizoen '21/'22 te promoveren naar de 4e divisie. Het seizoen daarop naar de 3e divisie. En nu dus aan kop staat in de poule en mogelijk kampioen wordt! Dat zou promotie betekenen naar de 2e divisie in de voorjaarscompetitie '23/'24. We wensen Jeroen, alle spelers, trainers/begeleiders Raymond van Zijl en Jordi Bizid en de 12e man een mooie sportieve wedstrijd en succes! We zullen via Twitter (X) rechtstreeks verslag doen. 

    PS: ja ze zijn kampioen geworden!!! Zeker de eerste helft genieten van heel mooi aanvallend verzorgd voetbal. Veel discipline en een echte teamprestatie! Gefeliciteerd! Zie Twitter, Facebook en Instagram voor meer berichtjes, filmpjes en/of foto's.