• Leroy Brank en Hans van der Elburg Hoofd Jeugdopleiding seizoen 2023/24

  |
  • 0
 • De technische commissie is verheugd om te kunnen melden dat Leroy Brank en Hans van der Elburg met ingang van het nieuwe seizoen onze Hoofden Jeugdopleiding (HJO) zijn. Respectievelijk voor de onderbouw en bovenbouw.

  Leroy Brank gaat daarmee zij derde seizoen in bij Olympia in deze functie. Olympia is zeer tevreden over het functioneren van Brank en is daarom blij dat hij ook volgend seizoen eindverantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de spelers van de voetbalschool t/m de O12.

  Met Hans van der Elburg heeft Olympia een nieuwe HJO-bovenbouw aan zich gebonden. Hij gaat zich in die functie richten op de O13 t/m O19. Hans is een echt voerbaldier die als actief speler zelf uitkwam voor Alexandria ‘66, VV Capelle, Zwart-Wit ‘28, VV Hillegersberg en SV Gouda. Van der Elburg is geen onbekende voor onze vereniging, want hij is al geruime tijd betrokken bij de training en coaching van diverse jeugdteams op Olympia. De geboren Rotterdammer heeft ruime ervaring als jeugdtrainer, hoofdtrainer en opleider bij onder meer de KNVB. Daarnaast was hij ook nog vijf jaar voorzitter van VV Hillegersberg. De technische commissie kijkt met veel vertrouwen uit naar de samenwerking met Hans en hoopt met hem de volgende stappen te kunnen zetten met onze spelers en teams in de bovenbouw.

  Verder is de technische commissie samen met onze HJO’s druk bezig met het invullen van de trainersposities voor het nieuwe seizoen. Er zijn daarin inmiddels grote stappen gezet. Binnenkort hopen we u op onze nieuwskanalen het volledige overzicht te kunnen presenteren.

  Met sportieve groet,

  Technische commissie GC & FC Olympia

  tc@gcfc-olympia.nl

  Voor meer informatie over de jeugdopleiding, zie deze websitepagina.