• Nieuwe benoemingen jeugdcommissie

  9 jun 2021
 • Marie-Christine Reusken stopt aan het eind van dit seizoen als voorzitter van de jeugdcommissie. We danken haar hartelijk voor haar inzet voor Olympia! De jeugdcommissie heeft zeker ook in het afgelopen seizoen een geweldige prestatie neergezet. Ondanks alle corona beperkingen heeft de Olympia jeugd continu kunnen trainen en onderling wedstrijden kunnen spelen. Marie-Christine speelt ook een belangrijke rol in het Olympia corona team om steeds snel te kunnen schakelen en het programma aan te passen aan nieuwe regels.
   
  We zijn erg blij dat we ook al een opvolger voor Marie-Christine kunnen presenteren. Met ingang van het nieuwe seizoen is Max de Bruin bereid gevonden deze rol in te gaan vullen en toe te treden tot het Olympia bestuur na instemming van de ledenvergadering. Daarnaast heten we Marvin Stein van harte welkom als nieuw lid in de jeugdcommissie. Marvin wordt manager junioren en lid van het kernteam jeugd. 
   
  We wensen Max en Marvin heel veel succes en plezier in de nieuwe rollen. Hieronder stellen zij zich ook kort even voor.
   
  Voorzitter Edo Neefjes namens het Olympia bestuur
 • Max de Bruin
  Hallo mijn naam is Max de Bruin en ik mag het stokje van voorzitter Jeugdcommissie overnemen van Marie Christine (Reusken). Ik heb er erg veel zin! Na de tijden van “ Covid voetbal" is het hopelijk in het nieuwe seizoen dat we er vol met plezier tegen aan mogen gaan. Met een Jeugdcommissie team waarin veel ervaring zit aan Olympia jeugd kennis maar ook “nieuw bloed” dat we mogen verwelkomen met frisse ideeën en nieuwe energie. We staan aan het begin van het realiseren van een nieuw voetbaltechnisch beleid voor bij de jeugd. Een nieuw plan, een nieuwe structuur, nieuwe mensen en nieuwe afspraken. En daarin gaat de Jeugdcommissie mee door aan te sluiten bij dit beleid om te kijken hoe we dit kunnen vertalen naar een organisatorisch plan. Uiteindelijk gaat het erom om de jeugdspelers bij Olympia op hun niveau te kunnen laten trainen, te laten spelen en maximaal plezier te laten hebben in hun sport.
  Daarvoor wil ik me graag inzetten met de jeugdcommissie en er samen iets van maken.
  Zelf ben ik 58 jaar oud, heb ooit in een ver verleden in de, toen nog, B1 gespeeld (ca. 1979). Na te zijn weggeweest, teruggekomen in 2010 toen mijn jongens gingen voetballen bij de Voetbalschool (en ik zelf bij de Veteranen). Daar werd ik coördinator VBS en vanaf daar heb ik diverse rollen mogen vervullen bij de jeugd (coördinator, mediator, manager junioren). 
   
 • Marvin Stein
  Ik stel mij graag even voor. Ik ben Marvin Stein, 43 jaar oud, geboren en getogen in Gouda en zelf de gehele jeugd van Olympia doorlopen en ook nog vele jaren in de senioren gevoetbald. Onze zoon Finn speelt met veel plezier in de huidige O13-1. 
  Komend seizoen word ik de nieuwe manager junioren. Ik heb enorm veel zin om bij de jeugd van Olympia aan de slag te gaan. We hebben al veel fijne vrijwilligers bij Olympia rondlopen en ik hoop mijn steentje bij te kunnen gaan dragen en het team nog verder te versterken. Tot volgend seizoen allemaal!