• Nieuwjaarsborrel

    Sinds 1955 is het traditie om op 1 januari om 16.00 uur met Olmpianen in de kantine te toasten op het nieuwe jaar. Bestuursleden ontvangen de gasten met een feestelijk drankje. De voorzitter doet zijn nieuwjaarsspeech: blikt terug naar het afgelopen jaar en kijkt vooruit naar de tweede helft van het seizoen. En vanuit de bar worden heerlijke versnaperingen rond gedeeld. 

    Tijden veranderen, de drukte van weleer waarbij zelfs Olympianen uit hele land naar Gouda reisden om elkaar een goed nieuwjaar te wensen op 1 januari, is er niet meer. Of de traditie een nieuw jasje of een andere datum krijgt? Het was in 2020 op 1 januari nog heel gezellig. Zie onderstaande collages voor een impressie. Op 1 januari 2021 is er geen nieuwjaarsborrel geweest vanwege de door de overheid afgekondigde lock down. Sindsdien wordt de nieuwjaarsborrel georganiseerd op de eerste zaterdag na nieuwjaar.

    LAATSTE NIEUWS: op zaterdag 6 januari 2024 is de volgende nieuwjaarsborrel. Voorafgaand aan de borrel speelt Olympia 1 tegen Oud Olympia 1. Start wedstrijd: 14.30 uur. 

  • 'Oud' Olympia 1 op 6 januari 2024
  • Olympia selectiespelers bij wedstrijd Olympia 1 - Oud Olympia 1 6/1/2024