• Olympia-selectie werkt zich in het zweet op Papendal

  |
  • 0
 • Afgelopen weekend beleefde onze A-selectie een geslaagd trainingskamp. Thuisbasis was het topsporthotel op Papendal. Van daaruit zijn er diverse sportieve activiteiten ondernomen. Er werd uiteraard hard getraind en een oefenwedstrijd gespeeld. Maar de selectie bezocht ook de wedstrijd De Graafschap-FC Emmen en maakte op zaterdagochtend een geweldige kanotocht. De zaterdagavond was vrij te besteden in het centrum van Arnhem.

  Op zondag stond de traditionele bosloop op het programma waarna het alweer tijd was om uit te checken voor de terugreis naar Gouda. Dit weekend heeft het Olympia-gezelschap op zeer aangename wijze kennis gemaakt met Almei Tours, onze nieuwe partner voor het verzorgen van de transfers van Olympia en onze Businessclub. Dank daarvoor. We kijken uit naar de samenwerking.

  Conclusie: een uitstekend weekend waarin hard gewerkt is en de teamgeest versterkt.

  Aanstaande zaterdag start voor de A-selectie het serieuze werk in het bekertoernooi. Olympia 2 (Jong Olympia) speelt om 12:45 thuis tegen CVC Reeuwijk 2. Olympia 1 gaat op bezoek bij Forum Sport in Voorburg. De aftrap ter plaatse is om 14:30.