• Ontvangst vrijwilligers gezocht!

  15 mrt 2021
 • Iedere zaterdag zorgen Ontvangst-vrijwilligers voor een warm welkom bij Olympia. Voor onze Ontvangst-groep zoeken we versterking. Doe jij mee? Een gezellige manier om je vrijwilligerstaak voor de club te doen en voetbalkennis is niet nodig.

  Als Ontvangst-vrijwilliger ben je gedurende 4 uren de gastvrouw/gastheer van de vereniging; en dat dan op vier zaterdagen in een heel seizoen.

  Leiders / coaches melden hun team aan bij de Ontvangst. Je geeft hen informatie over de kleedkamer en het veld. Voor de teams zorg je voor limonade of thee in de rust of geef je drinken mee naar het veld (O8 t/m O10). Je ontvangt tevens de scheidsrechters, ook in de rust, en geeft hen iets te drinken en benodigde materialen, zoals vlaggen voor de assistent-scheidsrechters.

  De Ontvangst helpt Olympianen en gasten hun weg te vinden, neemt de telefoon op, noteert vragen die niet direct te beantwoorden zijn en voorziet in een pleister of een ice-pack bij lichte blessures. En je zorgt ervoor dat het kleedkamergebouw netjes blijft; haalt indien nodig een bezem er door en vervangt een vuilniszak. 

  Kortom, de Ontvangst  is op zaterdag een centrale plek voor informatie en ontmoeting. Het visiteplaatje tijdens wedstrijddagen bij de vereniging. Past dat bij jou? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met de Vrijwilligerscommissie (vrijwilligers@gcfc-olympia) of met Marie-Christine Reusken (voorzitter_jeugd@gcfc-olympia.nl).  

  Is Ontvangsvrijwilliger niets voor jou en wil je toch wat voor de club doen? Ben je op zoek naar een (nieuwe) vrijwilligerstaak? We zoeken nog mensen voor de Jeugdcommissie, die zich bezig willen houden met het co√∂rdineren van de voetbalactiviteiten in een leeftijdsgroep, of die de Ontvangst willen co√∂rdineren of kunnen helpen met het Wedstrijdsecretariaat van de jeugd. Het vacature overzicht vind je hier.

   

  We horen graag van je! Bedankt al vast voor je interesse,

  Marie-Christine Reusken namens de Jeugdcommissie Olympia. 

   

  Noot redactie: Vanwege corona is het clubgebouw incl. kleedkamers momenteel nog gesloten voor Olympia en zijn er uitsluitend onderlinge wedstrijden voor spelers jonger dan 27 jaar op zaterdag. Maar we hopen dat hier snel op een verantwoorde veilige manier verandering in kan komen. De volgende persconferentie rond corona is volgende week.