• Onze club

  Welkom op de website van Olympia!

  GC&FC Olympia is opgericht op 1 juni 1886 en is een van de tien oudste voetbalverenigingen van Nederland. Een actieve vereniging met een breed activiteitenaanbod en ruim 900 leden.

  Op deze website aandacht voor de rijke historie van onze club. Olympia kenmerkt zich door de focus op: 

  1. sportief en correct gedrag
  2. betrokkenheid van de leden
  3. traditie en evenementen.               

  Sportaanbod  

  Onze kernactiviteit is competitie veldvoetbal. Er zijn 39 jeugdteams (waarvan 5 meidenteams), 11 seniorenteams op zaterdag of zondag (waarvan 1 vrouwenteam) en 3 seniorenteams op vrijdag 7x7 (waarvan 2 vrouwenteams) in het seizoen 2021/2022 in de KNVB-competitie actief. Ieder team heeft een eigen pagina op deze website. Teams doen soms ook mee aan andere competites zoals de Rijnmondcup (selectieteams) en Groene Hart Competitie (VBS). Alle jeugdteams en de meeste seniorenteams trainen twee keer per week op ma/wo of di/do. Ieder competitieteam heeft een eigen websitepagina.  

  Wekelijks sportaanbod naast competitievoetbal: 

  Activiteiten 

  Olympia is een vereniging die midden in de maatschappij staat. Er zijn tal van activiteiten voor leden en voor niet-leden, voor de jeugd en senioren of voor beiden, waar u op de websitepagina's onder evenementen, maatschappelijk, de agenda (Homepage) en Facebook Olympia informatie kunt vinden.  

  Velden

  We beschikken over een prachtige duurzame accommodatie met twee kunstgrasvelden met verlichting en een natuurgras wedstrijdveld (zie plattegrond hieronder). Daarnaast zijn er twee pannavelden en een jeu de boules baan op het Leen den Braber Plaza, een natuurgras trainingsveld met verlichting en is er een mini speeltuin voor onze jongste bezoekers. 

  Vrijwilligers

  Zonder vrijwilligers geen Olympia! Hun inzet is onbetaalbaar; zij zijn het goud van onze vereniging. Olympia voert een actief vrijwilligersbeleid.

  Ben je op zoek naar een contactpersoon voor een bepaalde activiteit? Kijk dan op de websitepagina van die activiteit of op de pagina met het commissies-overzicht. De bestuursleden vind je hier

  Sponsoren 

  Onze sponsoren zijn heel belangrijke partners voor de club. Over sponsormogelijkheden en onze actieve businessclub vindt u meer informatie onder sponsors. 

  Adres 

  Ter informatie: November 2020 is de website van Olympia slachtoffer geworden van een randsomware attack bij de provider, waarbij de content grotendeels verloren is gegaan. Deze website is in de weken daarna gebouwd door vrijwilligers en half december 2020 online gegaan. Nieuwsberichten e.d. gaan hierdoor niet verder terug dan tot half december 2020. Linken vanuit Google en andere zoekmachines naar eerdere berichten / oude websitepagina's geven hierdoor een foutmelding bij openen.