• Poule-indeling Regiocup jeugd bekend

    9 apr 2021
  • De KNVB heeft 2 uur geleden de indeling voor de Regiocup voor de jeugd gepubliceerd. De jeugdteams O11 of ouder kunnen de indeling vinden op deze website op hun teampagina onder het tabblad pupillen 8x8  of junioren 11x11. Je kunt ook in de zoekmachine jouw team invullen. De poule voor de Regiocup heet 'tussenreeks'. Er zijn poules van 4 of 6 teams. Alle jeugdteams kunnen de poule-indeling ook vinden op de app voetbal.nl. Wanneer de wedstrijden gaan beginnen hangt af van de coronamaatregelen. Volgende week geeft het kabinet weer een persconferentie. Op zijn vroegst start de regiocup op 24 april (bij poule van 6) of 8 mei (bij poule van 4). 

    Staat bij jouw team nog geen regiocup poule? Dan is het de KNVB niet gelukt om teams op redelijke reisafstand te vinden. Jouw poule-indeling wordt dan gelijk met die van de seniorenteams binnenkort, mogelijk volgende week, gepubliceerd.

    Voor de senioren 27+ zal de eerste stap uit corona zijn weer 'gewoon' mogen trainen en onderling een wedstrijdje spelen om fit te worden voor de Regiocup.

    Zie ook het bericht in de Paasnieuwsbrief over de Regiocup. We gaan weer voetballen!?