• Jeugdspeler worden bij Olympia

  Leuk dat je lid wil worden van Olympia! Als je van voetbal houdt en plezier hebben belangrijk vindt, dan zit je hier goed. Bij Olympia voetballen jongens en meisjes. In gemengde teams, jongensteams en meisjesteams. Conform KNVB beleid spelen de jongste pupillen altijd gemengd. Olympia biedt een complete opleiding voor de voetballer die zich wil ontwikkelen. En heel veel leuke activiteiten. Heb je er zin in?

  Direct aanmelden en intakegesprek

  Meld je dan direct aan als aspirant-lid via de website met dit aanmeldformulier. Je krijgt altijd een bevestiging van ons van je aanmelding. Is er plek in een team in jouw leeftijdscategorie dan nodigen we je uit voor een intakegesprek. Dat is meestal in april omdat we ieder jaar in mei de teamindeling voor het volgend seizoen maken. Maar is er tussentijds plek, dan word je eerder uitgenodigd. Voor je echt lid wordt, mag je (als er plek is) eerst twee keer meetrainen om te kijken of het echt iets voor je is. Na een succesvol intakegesprek krijg je een inschrijfformulier en kun je je inschrijven als lid van Olympia.

  Voorrang bij aannemen nieuwe spelers

  Sommige nieuwe spelers krijgen voorrang op de wachtlijst. Verder nodigen we je uit op volgorde van aanmelden. Je krijgt voorrang als:

  1. Je bent uitgenodigd door het (jeugd)bestuur van Olympia
  2. Je kind, broer of zus Olympianen zijn
  3. Je een meisje bent
  4. Je vlak bij Olympia woont (postcode 2804 en 2805)

  Belangrijk om te weten voor je lid wordt

  • Het lidmaatschapsgeld wordt per jaar of gespreid over twee (halfjaarlijkse) termijnen automatisch afgeschreven. Het inschrijfgeld is éénmalig € 15,00. 
  • Iedere leeftijdsgroep in de competitie traint twee keer per week. De wedstrijden zijn op zaterdag. Het seizoen loopt van augustus tot juni met rond de jaarwisseling een winterstop van enkele weken. 
  • Speciaal voor de jongste spelers hebben we de Voetbalschool. De Voetbalschool speelt twee keer per week; op woensdagmiddag en zaterdagochtend.
  • Bij Olympia staan we voor sportief en fair gedrag. Op het veld en daar buiten. Zuinig zijn op materiaal en gebouw hoort ook daarbij. Onder gedrag op deze website kun je meer informatie vinden.
  • Van (ouders van) spelers verwachten we dat zij een vrijwilligerstaak op zich nemen; een taak per gezin met minderjarige spelers. Een juniorspeler kan ook zelf vrijwilliger worden door bijvoorbeeld het fluiten van wedstrijden of vanaf 16 jaar door het geven van trainingen of helpen bij de ontvangst.  Zo groeit de betrokkenheid bij de club en kan de club voortbestaan.  Zie onder kopje vrijwilligers op deze website welke vacatures er zijn en hoe het vrijwilligersbeleid er uit ziet.
 • Olympia is aangesloten bij de Rotterdampas regeling van de gemeente Gouda waarmee de contributie voor jeugd tot 18 jaar in een minima gezin kan worden vergoed. Zie voor informatie hieronder.
 • Contributie seizoen 2023/2024

 • Leeftijdscategorie - geboortejaar seizoen 2022/2023

 • Vergoeding contributie jeugdlid door de gemeente Gouda via kindpakket (Rotterdampas)

  Iedereen kan een Rotterdampas kopen. Een pas met kortingen voor uitjes. Als je een minimum inkomen hebt kost de pas €5 en komen je kinderen tot en met 17 jaar in Gouda in aanmerking voor een gratis pas. Op die gratis kindpas in Gouda staan ook twee tegoedbonnen waarmee je de contributie kunt betalen. Hoe werkt het? 

  1. Je inkomen is lager dan 120% van de bijstandsnorm: je koopt voor 5 euro een Rotterdampas nadat je aanvraag voor deze pas door de gemeente Gouda is goed gekeurd. Zie de website van de gemeente Gouda voor informatie over het aanvragen van de pas met korting.*
  2. Als je de Rotterdampas voor 5 euro van de gemeente hebt ontvangen, kun je hiermee gratis een Rotterdampas aanvragen voor je kinderen.
  3. Op de Rotterdampas voor kinderen van 4 t/m 17 jaar staat automatisch een jeugdtegoed (150 euro voor kleding en schoolspullen) en 2 tegoedbonnen voor lidmaatschap bij een sportvereniging of cultuurinstelling. 
  4. Iedere tegoedbon is een half jaar geldig. In dat half jaar kun je het besteden aan het (half jaar) lidmaatschap van 1 sportvereniging of 1 cultuurinstelling. Je kunt een tegoedbon maar één keer gebruiken.
  5. Wil je met de tegoedbon de contributie van Olympia voor je kind betalen? Doe dan een kopie van de Rotterdampas met de naam en geboortedatum van je kind in de brievenbus van het bestuur in de hal. Je kunt het ook mailen naar Gaby Dols: secretaris@gcfc-olympia.nl. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met je privé gegevens om.

  NB: Je kunt de Rotterdampas sinds februari 2021 ook als app installeren.

  * Heb je hulp nodig voor het aanvragen van een Rotterdampas / DIGD? De Papierwinkel van het sociaal team in Gouda helpt je hierbij graag.

  Met het tegoed op de pas voor kleding kun je niet het wedstrijdtenue van Olympia kopen. Mogelijk kun je daarvoor gebruik maken van het Kinderfonds. Hoe werkt dat?

 • Vergoeding verplichte kleding via Kinderfonds

  Bij het Kinderfonds (voor kinderen tot 18 jaar) van de Brede School Gouda kun je een aanvraag doen om verplichte voetbalkleding en materialen vergoed te krijgen als je moet rondkomen van een minimum inkomen. De winkel (100% Voetbal) waar het Olympia tenue wordt verkocht, staat niet op de lijst winkels voor de Rotterdampas. 

  Als ouder/verzorger kun je via het website Brede School / aanvraagformulier kinderfonds een aanvraag voor vergoeding van de verplichte kleding en materialen indienen. Dit formulier stuur je op of doe je in de brievenbus van De Brede School Gouda, waar je aanvraag wordt beoordeeld. Bij dit formulier doe je ook een offerte. Die offerte kun je opvragen bij de secretaris van Olympia, e-mail: secretaris@gcfc-olympia.nl.

  Heeft u vragen over of wilt u meer informatie over het Kinderfonds? Neem dan contact op met Ayse Candan (Brede School coördinator): 0182-527101.