• Selectie

  Seizoen '22/'23 is Olympia overgestapt van de zondag competitie naar de zaterdag. Na 136 jaar!

  De KNVB heeft ons eerste team niet ingedeeld in West 2, maar in West 1 met clubs van Broek op Langedijk tot Nijkerk. Bijna allemaal nieuwe tegenstanders, soms op aanzienlijke afstand van Olympia. Onder leiding van een nieuwe hoofdtrainer Frank Bloemheuvel en nieuwe keeperstrainer (oude bekende) Wijnand Donk en assisitent trainer Gregory Castano, die zelf vorig seizoen nog in de hoofdmacht speelde. 

  Vaste assistent scheidsrechter van Olympia 1 was, en is nog indien hij het met de wedstrijd waar door de KNVB wordt aangesteld als scheidsrechter kan combineren, Olympiaan Collin Bosschieter. 

  Nieuw was ook dit seizoen om een tweede elftal te starten in de O23 A-categorie o.l.v. trainer Marcel de Jong. Vanwege een helaas snel oplopend tekort aan spelers is dit team in de eerste seizoenshelft teruggetrokken.

  Hoofdsponsor selectie voor het derde seizoen: Mazda Mulder! Olympia zoekt nog een subsponsor (met naamsvermelding op de rug van het competitieshirt). 

  Lees voor meer informatie de Presentatiegids '22/'23 (zie voor een link de Homepage). Of kijk op de teampagina op deze website.