• Senioren barbecue 2022 op 20 mei!

  12 apr 2022
  |
  • 0
 • De afgelopen twee jaar heeft de Senioren BBQ geen doorgang kunnen hebben vanwege de wel bekende corona maatregelen. Gelukkig kunnen we dit tijdperk achter ons laten en ons weer gaan richten op leuke en sportieve activiteiten.

  Op vrijdagmiddag 20 mei a.s. organiseren we nu voor de tweede maal de Senioren Barbecue.

  Voor alle deelnemers, vrienden, kennissen en aanhang van de wandelgroep, de jeu de boules groep, de Oldstars 1886. Maar ook voor een ieder die zich senior voelt en een leuke gezellige middag en avond met spel, eten en een drankje wil meemaken.

  Rond 14.30 uur is er voor een ieder gelegenheid om kennis te maken met jeu de boules. Onder leiding van Pim van ā€™t Hoog en Vincent Govers, de organisatie achter de wekelijkse jeu de boules op woensdagmiddagen, kan er een balletje gerold of gegooid worden.

  Voor de voetballers onder ons, of degenen die graag eens kennis komen maken met het walking football: zij kunnen een uur lang hun kunsten laten zien op de velden van Olympia.

  Na deze activiteiten wordt het tijd om de voorbereiding te treffen voor de barbecue. De planning is dat rond 17.00 uur het vuur zal worden aangestoken.

  De bijdrag voor deze gezellig middag is ā‚¬ 15,- per persoon. Drankjes zijn voor eigen rekening. Deelnemers kunnen zich opgeven bij Willie de Keizer of Rob van der Vijgh, telefonisch 05 2202 05 11 of per email robvdvijgh@gmail.com.

  Tot dan!

  Willie de Keizer en Rob van der Vijgh