• Senioren barbecue op 20 mei 2022

  11 apr 2022
  |
  • 0
 • De afgelopen twee jaar heeft de Senioren BBQ geen doorgang kunnen hebben vanwege de wel bekende corona maatregelen. Gelukkig kunnen we dit tijdperk achter ons laten en ons weer gaan richten op leuke en sportieve activiteiten.

  Op vrijdagmiddag 20 mei organiseren we voor de tweede maal de Senioren Barbecue.

  Voor alle deelnemers, vrienden, kennissen en aanhang van de wandelgroep, de jeu de boules groep, de Oldstars 1886. Maar ook voor een ieder die zich senior voelt en een leuke gezellige middag en avond met spel, eten en een drankje wil meemaken.

  Rond 14.30 uur is er voor een ieder gelegenheid om kennis te maken met de Jeu de Boules. Onder leiding van coΓΆrdinatoren Pim van ’t Hoog en Vincent Govers kan er een balletje gerold of gegooid worden.

  Voor de voetballers onder ons, of degenen die graag eens kennis komen maken met het walking football: zij kunnen een uur lang hun kunsten laten zien op de velden van Olympia.

  Na deze activiteiten wordt het tijd om de voorbereiding te treven voor de barbecue. De planning is dat rond 17.00 het vuur zal worden aangestoken.

  De bijdrage voor deze gezellig middag is € 15,- per persoon. Drankjes zijn voor eigen rekening. Deelnemers kunnen zich opgeven bij Willie de Keizer of Rob van der Vijgh, telefonisch 06 2202 05 11 of per e-mail robvdvijgh@gmail.com.

  Tot dan!

  Rob & Willie