• Teamindeling jeugd 2021/2022 is bekend

  25 jun 2021
 • Voor het komend voetbalseizoen is de teamindeling voor de jeugd bekend. Uitgangspunt voor de teamindeling is om iedereen zo veel mogelijk op zijn of haar eigen niveau te laten spelen. Dat geeft het meeste plezier en ontwikkeling. De teamindeling is het resultaat van wat coaches en teamleiders gedurende het seizoen zien en van wat trainers en het Hoofd Jeugdopleiding (HJO) en de Technisch Coördinator Pupillen zien gedurende de trainingen. De teamindeling wordt vastgesteld door de HJO in samenspraak met de managers Junioren en Pupillen en de voorzitter van de Jeugdcommissie.

  Teamindeling selectieteams O17/ O19 let op!

  Voor de leeftijdsgroepen O17 en O19 is wel de selectiegroep bekend. De definitieve teamindeling selectieteams O17 en O19 gebeurt in september in samenspraak met de betrokken trainers. De teamindeling die in juli in de voetbal.nl-app zichtbaar wordt is voor de O17 en O19 selectieteams dus slechts een ‘administratieve’ indeling, die nog niets zegt over de keuzes die de trainers in september gaan maken.

  Vanuit de Technische Commissie: "In het kader van gelijke kansen en optimale ontwikkeling van onze jeugdspelers kunnen er gedurende het seizoen wisselingen in de teamindeling plaatsvinden. Doel is om in iedere speler het beste naar boven halen."

  Je kunt HIER de teamindeling openen. 

  Start trainingen

  Houd er rekening mee dat de eerste trainingen alweer beginnen als het nog zomervakantie is!

  ● 21 augustus: start trainingen selectieteams O13-O19

  ● 23 augustus: start trainingen alle teams O13-O19 volgens het trainingsschema

  ● 30 augustus: start trainjngen alle teams O8 – O12 volgens het trainingsschema

  ● 08 september: start Voetbalschool volgens het schema.

  Het trainingsschema vind je medio juli op de website.

   

  Reserveer 28 augustus alvast in je agenda! 

  Zaterdag 28 augustus is er Generation Next voor een aantal pupillenteams (alle O8 & O9 teams). We gaan kennis maken in het team, afspraken maken en natuurlijk voetballen. Parallel aan het programma voor de teams is er ook een programma voor de ouders in de kantine. Als corona het toe laat ... De betreffende teams ontvangen nog een uitnodiging en de leiders vooraf een toelichting.

  Aansluitend aan Generation Next trapt de Technische Commissie (TC) het nieuwe seizoen af met een Kick-Off 21-22. De TC presenteert voor trainers, leiders en belangstellenden de plannen voor het nieuwe seizoen, het nieuwe jeugdbeleidsplan. Ook de twee nieuwe Hoofd Jeugdopleidingen (HJO’s) zullen zich voorstellen. Leroy Brank is de HJO voor de Voetbalschool en teams t/m JO12 en Driss Rahouani richt zich als HJO op de teams JO13 t/m JO19.  Reserveer 28 augustus dus alvast in je agenda, want dan is er bij Olympia al weer volop activiteit.

  Competitie 
  Gegeven de versoepelingen zoals die nu zijn aangekondigd, is de verwachting dat de KNVB-wedstrijden op zaterdag 4 september voor alle teams starten. 

  We wensen jullie nog veel succes en plezier met de laatste Regiocup-wedstrijden en trainingen. Woensdag 30 juni is de laatste trainingsdag voor de jeugdteams.

  Allemaal een heel mooie zomer en fijne vakantieweken. We zien je in augustus graag gezond en wel terug bij Olympia. 

  Met sportieve groet,

  De Jeugdcommissie