• Teamindelingen bekend voor seizoen '24/'25

  |
  • 0
 • Voor het komende voetbalseizoen is de teamindeling bij de jeugd bekend. Het uitgangspunt is om iedereen zo veel mogelijk op zijn of haar eigen niveau te laten spelen. Dit bevordert zowel het spelplezier als de ontwikkeling. De teamindeling is gebaseerd op observaties van de hoofdtrainers, veldtrainers en onze Hoofd Jeugdopleiding tijdens de trainingen en wedstrijden, en op feedback van coaches en leiders gedurende het seizoen. Ook is het dit jaar ingevoerde spelervolgsysteem bij de bovenbouw meegenomen in de keuzes waar spelers en speelsters zijn ingedeeld.

  Tijdens de ouderavond wordt de teamindeling per leeftijdsgroep kort toegelicht. Uiteraard is er die avond ruimte voor vragen.

  Ouderavonden:
  O8 – O9 – O10: maandag 17 juni, 19:30 uur
  (M)O13 t/m O19: dinsdag 18 juni, 20:00 uur
  (M)O11 – O12: woensdag 19 juni, 19:30 uur

  Generation next:
  Op 31 augustus staat Generation Next op de agenda. Verschillende teams uit de onderbouw worden uitgenodigd om hieraan deel te nemen.

  Start trainingen:
  Houd er rekening mee dat de trainingen voor iedereen beginnen vanaf 26 augustus. Indien trainers besluiten eerder te beginnen, communiceren zij dit zelf met de teams. De Voetbalschool start op woensdag 12 september. Het trainingsschema vind je eind augustus op de website.

  Teamindeling:
  Onderbouw (O8 - O12)
  Meiden (MO11 - MO17)
  Bovenbouw (O13 - O19)