• Tijdelijke afsluiting omgeving veld 1 en clubgebouw

  10 mei 2023
  |
  • 0
 • Vanmiddag is in opdracht van Happy Feet, de adviseur van SPORT.GOUDA voor onderhoud velden, onderzoek gedaan naar de staat van onze lichtmast bij veld 1 / clubgebouw; bij 'het poortje' (links achter op de foto). Dit n.a.v. een melding door ons onderhoudsteam. De lichtmast is in de huidige staat een risico voor de omgeving in de zin dat er een kans is op omvallen. Vanuit Olympia zijn direct zoveel mogelijk alle gebruikers zoals de BSO, school en trainingsteams geinformeerd dat de kantine, kleedkamers en veld 1 niet gebruikt kunnen worden tot de situatie weer veilig wordt verklaard. We hebben ook linten opgehangen als waarschuwing. SPORT.GOUDA laat het voet/fietspad bij de Breevaarthoek langs ons terrein afzetten. 

  Morgenochtend vroeg wordt de voet, waar de schade is, door Slangen Staal in opdracht van Olympia versterkt zodat het directe risico wordt geminimaliseerd. Meer informatie volgt via de website zodra beschikbaar. Tot dat de situatie weer veilig wordt verklaard gelden de nu genomen veiligheidsmaatregelen. 

  Groot applaus voor bestuursleden Gaby Dols en Edo Neefjes, co√∂rdinator onderhoudsteam Hans Streefland, Aad Dols en het direct te hulp geschoten Goudse bedrijf Slangen Staal om direct de nu gewenste en noodzakelijke maatregelen te treffen, iedereen te informeren en hierover te overleggen met SPORT.GOUDA als beheerder namens de gemeente Gouda.