• Trainingsschema

  Onderstaand het 'gewone' trainingsschema. Let op de kleedkamers zijn gesloten vanwege corona. Ieder jeugdteam traint twee keer per week. De beker- en competitiewedstrijden voor de jeugd zijn op zaterdag.

  Het trainingsschema wordt regelmatig aangepast om aan te sluiten op de op dat moment geldende coronamaatregelen en teams die daar binnen willen / kunnen trainen. Klik hier voor het trainingsschema dat vanaf 6 april 2021 geldt.

 • Speeldagenkalender KNVB

  Klik op speeldagenkalender voor seizoen 2021/2022 om de door de KNVB gepubliceerde kalender voor komend seizoen te bekijken. In het weekend van 4/5 september 2021 start voor alle categorieĆ«n de bekercompetitie (3 wedstrijden). Alleen de pupillen O7 t/m O12 beginnen dat weekend direct met de eerste fase (van 4 fases) in de competitie. De competitie voor de andere teams start in het weekend van 25/26 september. De vrijdag er voor is ook de eerste ronde voor de senioren vrijdagavondcompetitie.

  Er komt een apart schema voor O23 in de B-categorie, waar Olympia ook team(s) voor wil in schrijven.

  Klik hier voor de speeldagenkalender van dit seizoen 2020/2021. Door corona ligt de competitie sinds half oktober 2020 stil. Er wordt door de KNVB gewerkt aan een regiocup om - als het weer mag - het seizoen mee af te sluiten.