• Trainingsschema

  Op onderstaand schema een overzicht van de voetbalactiviteiten en te gebruiken kleedkamers op door de weekse dagen. Vanwege corona is het clubgebouw (en daarmee dus ook de kleedkamers) gesloten. Buiten onze trainingsactiviteiten worden de velden door de weeks verhuurd door SPORT.GOUDA (beheerder velden) aan onder meer scholen. Op zaterdag en zondag en tijdens de avonduren zijn de velden voor exclusief gebruik door Olympia. 

  Omdat de avondklok op 31 maart 2021 een uur verschuift naar 22.00 uur is er weer een nieuw trainingsschema gemaakt. Klik hier voor het trainingsschema m.i.v. 6 april 2021.

 • KNVB Speeldagenkalender

  Klik op speeldagenkalender voor seizoen 2021/2022 om de door de KNVB gepubliceerde kalender voor komend seizoen te bekijken. In het weekend van 4/5 september 2021 start voor alle categorieĆ«n de bekercompetitie (3 wedstrijden). Alleen de pupillen O7 t/m O12 beginnen dat weekend direct met de eerste fase (van 4 fases) in de competitie. De competitie voor de andere teams start in het weekend van 25/26 september. De vrijdag er voor is ook de eerste ronde voor de vrijdagcompetitie.

  Er komt een apart schema voor O23 in de B-categorie, waar Olympia ook team(s) voor wil in schrijven.

  Klik hier voor de speeldagenkalender van dit seizoen 2020/2021. Door corona ligt de competitie sinds half oktober 2020 stil. Er wordt door de KNVB gewerkt aan een regiocup om - als het weer mag - het seizoen mee af te sluiten.