• Verzorgingsteam Olympia

 • Verzorging bij Olympia di/do

  Laat je verzorgen bij Olympia!  Heb je een (sport)blessure opgelopen en wil je hier naar laten kijken? Dat kan bij Olympia. Alle leden van Olympia kunnen op afspraak gratis gebruik maken van de diensten van het verzorgingsteam van de Olympia selectie. Indien nodig kunnen ze u adviseren om contact op te nemen met een fysiotherapeut.  

  Afspraak maken Een afspraak maken kan telefonisch via verzorger Philip van der Valk, tel. 06-42550299. Het team van verzorgers is iedere dinsdag- en donderdagavond tussen 19.00 en 21.30 uur beschikbaar in de verzorgingsruimte bij de kleedkamers.

  Foto   Van links naar rechts het verzorgingsteam: Frankie Paays en Philip van der Valk. Fysiotherapeut Rianne Petersen (ook op de foto) is op afspraak aanwezig voor diagnostiek en maken van een behandelplan. Kosten voor de fysiotherapeut lopen via de zorgverzekering of zijn voor eigen risico. 

 • Gratis sportspreekuur - veldrevalidatie na doorverwijzing

  Fysiotherapeut Lars Harfterkamp is seizoen 2020/2021 gestart met een sportspreekuur voor alle spelende jeugd- en seniorleden. Ben je tijdens de wedstrijd of training geblesseerd geraakt of loop je al langer met een blessure? Kom dan op maandagavond tussen 19.00 - 20.00 uur langs bij het gratis sportspreekuur voor advies van (sport) fysiotherapeut Lars. Locatie: fysioruimte in het kleedkamergebouw. 

  Kosten   Het spreekuur is gratis. Bij doorverwijzing naar een fysiotherapeut worden de verdere kosten vergoed door je eigen basisverzekering of aanvullende verzekering of zijn voor eigen rekening afhankelijk van de voorwaarden in de polis van jouw zorgverzekering. De eerste 9 behandelingen voor jongeren tot 18 jaar worden altijd vergoed via de basisverzekering. 

  Meer informatie?   Bel Lars Harfterkamp: 06 18 29 90 01