• Philip van der Valk in verzorgingsruimte Olympia

 • Verzorging bij Olympia di/do

  Laat je verzorgen bij Olympia!  Heb je een (sport)blessure opgelopen en wil je hier naar laten kijken? Dat kan bij Olympia. Alle leden van Olympia kunnen op afspraak gratis gebruik maken van de diensten van het verzorgingsteam van de Olympia selectie. Indien nodig kunnen ze u adviseren om contact op te nemen met een fysiotherapeut. Fysiotherapeut Rianne Petersen is op afspraak aanwezig voor diagnostiek en maken van een behandelplan. Kosten voor de fysiotherapeut lopen via de zorgverzekering of zijn voor eigen risico. 

  Afspraak maken Een afspraak maken kan telefonisch via verzorger Philip van der Valk, tel. 06-42550299. De verzorging is er iedere dinsdag- en donderdagavond tussen 19.00 en 21.30 uur.

 • Automatisch Externe Defibrillator

  Bij Olympia is een AED aanwezig. In januari 2021 is deze met dank aan Businessclub Olympia vervangen door een nieuw exemplaar.

  Wat is een AED?

  Een Automatische Externe Defibrillator (AED) is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. Dit gebeurt door het geven van een elektrische schok. Zie voor meer informatie de website van de hartstichting

 • Eerste Hulp bij Ongelukken bij Olympia

  Voor een veilige sportomegving is het belangrijk dat als er hulp nodig is, snel een EHBO'er beschikbaar is. Ouders van jeugdleden, seniorleden, leiders, trainers en andere Olympianen worden gevraagd om zich aan te melden voor de zogenaamde EHBO-ers app groep. Is er hulp nodig, dan wordt er direct een oproep in de app-groep geplaatst met het verzoek wie dichtbij op het terrein is zich te melden voor een helpende hand. 

  Ben je in het bezit van een EHBO-diploma, ben je BHV'er en wil je je aanmelden: graag! Stuur dan een mail met je naam en telefoonnummer naar secretaris@gcfc-olympia.nl. Bedankt voor je hulp!