• Vlaggers voor Olympia's senioren-herenselectie gezocht

  20 apr 2022
  |
  • 0
 • De assistent-scheidsrechter is onmisbaar in de voetballerij en zo ook bij onze mooie vereniging.

  Wij zijn voor het komende seizoen '22/'23 dringend op zoek naar ā€˜n vaste- of naar deeltijd assistent-scheidsrechter(s) voor Olympia 1 en nieuw O23-1 (A-categorie), die in de regel op zaterdag hun wedstrijden zullen gaan spelen.

  Als grensrechter (M/V) maak je onderdeel uit van het arbitrageteam. Voor de wedstrijd word je altijd uitgenodigd bij de bondsscheidsrechter voor een praatje. Moet je wel of niet vlaggen voor overtredingen? Wanneer vlag je voor buitenspel? Waar sta je met een hoekschop of bij een vrije trap? De KNVB scheidsrechter vertelt je hoe hij de samenwerking ziet en daarnaast is er altijd gelegenheid om ook je eigen vragen te stellen.

  Iedereen die affiniteit heeft met het spel, kan (leren) vlaggen. Jong of oud, zolang je fysiek in staat bent met de (laatste) mannen mee te lopen langs de lijn en je redelijk onverstoorbaar bent: iedereen kan het met een aantal (oefen)wedstrijden onder de knie krijgen. Voor wie toch nog twijfelt, neem eens een kijkje op de website van de KNVB bij de gratis online cursus voor assistent-scheidsrechters.  De KNVB biedt ook een opleiding aan. Naast de formaliteiten, de spelregels en twee keer 45 minuten op het veld is het voor ons net zo belangrijk dat we het gezellig hebben met elkaar voorafgaand aan-, tijdens-, en na de wedstrijd, ongeacht de uitslag of de emoties van het voetbal. Je bent onderdeel van het team!

  Heb je interesse, neem dan a.u.b. contact op met Aad Dols. M: 06-54230330 E: a3dols@gmail.com

  Delen? Graag! Maar om ā€™t zelf op te pakken is nog beter!