• Super bedankt scheids!!

  |
  • 0
 • WEEK VAN DE SCHEIDSRECHTER Zaterdag 30 september start de jaarlijkse week van de scheidsrechter. Een week waarin landelijk extra aandacht wordt gevraagd voor al die vrijwilligers die het mogelijk maken dat we kunnen voetballen. Zonder scheidsrechter geen wedstrijd!

  BEDANKKAARTJE Bij Olympia liggen net als de voorafgaande jaren bij de ontvangst bedankkaartjes (zie foto bij het artikel) klaar voor ieder thuisspelend team. Deze week en volgend weekend. Zet een persoonlijk berichtje voor jouw scheidsrechter op het kaartje en geef het na afloop van de wedstrijd. En natuurlijk heel leuk als je zelf als team ook een bedankje regelt om aan de scheids te geven. Zo gaven de seniorenteams bij de zomercup hun vaste scheidsrechters een pakketje als dank voor altijd maar weer voor ze klaar staan in het vorige seizoen! 

  FOTO Een leuke foto waarin jouw team de scheids bedankt is welkom! Daar maken we weer een poster van. Mail de foto naar: redactie@gcfc-olympia.nl

  GEZELLIGE SCHEIDSRECHTERSAVOND Olympia organiseert dit jaar op vrijdag 3 november a.s. een gezellige avond met voetbal, nieuwe spelregels en een 3e helft met een drankje en een hapje voor alle scheidsrechters en spelbegeleiders. Meer informatie volgt maar SAVE THE DATE!

  Veel voetbalplezier het komend weekend!

  Scheidsrechters & spelbegeleiders: super bedankt voor jullie inzet! 

 • Orbo, leider Olympia 5, bedankt namens alle seniorenteams o.a. Rob, Paul en Rob voor hun inzet tijdens de zomercup 2023